Rumunský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, papriku, soľ a za občasného pomiešania dusíme. Neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryjeme. Osobitne na malom množstve oleja udusíme na rezance pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky, baklažán a postrúhaný cesnak. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou, podľa potreby rozriedime horúcou vodou, povaríme, pridáme udusenú zeleninu, korenie a guláš odstavíme. Podávame s varenými zemiakmi alebo s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená