Rumunský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, papriku, soľ a za občasného pomiešania dusíme. Neskoršie podlejeme horúcou vodou a prikryjeme. Osobitne na malom množstve oleja udusíme na rezance pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky, baklažán a postrúhaný cesnak. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou, podľa potreby rozriedime horúcou vodou, povaríme, pridáme udusenú zeleninu, korenie a guláš odstavíme. Podávame s varenými zemiakmi alebo s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Špagety so syrom

Náročnosť

Hovädzia roláda 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny