Ruská majonézová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Žĺtok osolíme, pridáme horčicu a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Do majonézy pridáme kyslú smotanu, práškový cukor, ocot a dobre premiešame. Nakoniec pridáme cviklu a kyslé uhorky pokrájané na kocôčky, kaviár, pokrájanú pažítku a zľahka zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nitrianske zvitky

Náročnosť

Miešaný šalát

Náročnosť

Hanácke koláče 1.

Náročnosť

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút