Ruská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z roštenky nakrájame štyri rezne (okraje narežeme, aby sa pri pečení neskrútili), zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme tak, aby boli vnútri ružové, ale prepečené. S roštenkou opekáme aj plátky údenej slaniny a krížalky uvarených zemiakov. Opečené zemiaky položíme na taniere, na ne položíme roštenky a plátky slaniny. Zvyšný olej zaprášime múkou, popražíme, podlejeme vodou, posolíme, povaríme a precedíme pod roštenky, ktoré obložíme uvarenou cviklou a postrúhaným chrenom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Múčna a rýchla pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Turecký med

Náročnosť

Jahodová torta 3.

Náročnosť

Syrový nákyp

Náročnosť