Ruská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z roštenky nakrájame štyri rezne (okraje narežeme, aby sa pri pečení neskrútili), zľahka naklepeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme tak, aby boli vnútri ružové, ale prepečené. S roštenkou opekáme aj plátky údenej slaniny a krížalky uvarených zemiakov. Opečené zemiaky položíme na taniere, na ne položíme roštenky a plátky slaniny. Zvyšný olej zaprášime múkou, popražíme, podlejeme vodou, posolíme, povaríme a precedíme pod roštenky, ktoré obložíme uvarenou cviklou a postrúhaným chrenom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená