Ruské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a v smere vlákien prešpikujeme úzkymi pásikmi údenej slaniny. Opečieme ho na rozpálenom oleji a vyberieme. Do zvyšku oleja dáme zeleninu a cibuľu pokrájanú na kolieska. Do tohto základu vložíme opečené mäso, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou, pridáme ocot a dusíme. Mäkké mäso vyberieme a šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozšľahali múku, pridáme horčicu a povaríme. Pretrieme cez sito a do hotovej šťavy pridáme nadrobno pokrájané hríbiky a pokrájané mäso.
Podávame s ryžou, knedľou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená