Ruské pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Podľa návodu na balíčku z českých buchiet urobíme kysnuté cesto a dobre ho vypracujeme. Vykysnuté cesto rozvaľkáme a okrúhlou formičkou z cesta vykrajujeme kolieska, ktoré plníme vychladnutou plnkou. Naplníme ich tak, aby sa kolieska dali preložiť a spojiť. Sformované pirôžky necháme ešte podkysnúť a vyprážame v horúcom oleji.
Plnka: mäso a cibuľu jemne zomelieme. Na oleji opražíme, osolíme, okoreníme, trošku podlejeme horúcou vodou a dodusíme. Do čiastočne vychladnutej plnky môžeme pridať na tvrdo uvarene a posekane vajcia a posekanú pažítku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajcová omeleta

Náročnosť

Dusené kurča 3.

Náročnosť

Kurací šalát s ananásom

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút