Ruské pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Podľa návodu na balíčku z českých buchiet urobíme kysnuté cesto a dobre ho vypracujeme. Vykysnuté cesto rozvaľkáme a okrúhlou formičkou z cesta vykrajujeme kolieska, ktoré plníme vychladnutou plnkou. Naplníme ich tak, aby sa kolieska dali preložiť a spojiť. Sformované pirôžky necháme ešte podkysnúť a vyprážame v horúcom oleji.
Plnka: mäso a cibuľu jemne zomelieme. Na oleji opražíme, osolíme, okoreníme, trošku podlejeme horúcou vodou a dodusíme. Do čiastočne vychladnutej plnky môžeme pridať na tvrdo uvarene a posekane vajcia a posekanú pažítku.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Medové pyšteky

Náročnosť

Plnené kuracie mäso

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Nadýchaná čerešňová bublanina

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút