Ruské vajcia

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtok vymiešame so soľou a horčicou a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Prilejeme citrónovú šťavu a smotanu, zamiešame, potom pridáme zelený hrášok, uvarenú mrkvu a zemiaky, kyslé uhorky, olúpané surové jablká pokrájané na kocky a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Všetko dobre premiešame. Šalát urovnáme na sklenú misu vyloženú šalátovými listami a naň poukladáme vajcia uvarené na tvrdo a rozkrojené na polovice, a to rezom na šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená