Ruské Zrazy“ z teľacieho mäsa“

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené, umyté a osušené teľacie mäso pokrájame na malé rezne (3 ks na porciu), natenko vyklepeme, osolíme, naplníme plnkou, preložíme a spojíme sklepnutím. Naplnené rezne opečieme na rozpálenom oleji do zlatista. Po opečení ich vyberieme a voleji krátko podusíme osolené a okorenené paradajky. Do výpeku pridáme kečup, krátko podusíme, zalejeme potrebným množstvom vývaru a prevaríme. Pri podávaní rezne obložíme paradajkami a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Šťavu podávame v omáčniku.
Plnka: Nadrobno posekanú cibuľu speníme na masle, pridáme v mlieku namočené a vytlačené žemle, osolíme, okoreníme, dôkladne vymiešame a necháme vychladnúť.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

jedlá zo zemiakov sladké jedlá

Škubánky s makom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Plnené kozľa

Náročnosť

Plnený oštiepok

Náročnosť

Plnená roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny