Ruské Zrazy“ z teľacieho mäsa“

Očistené, umyté a osušené teľacie mäso pokrájame na malé rezne (3 ks na porciu), natenko vyklepeme, osolíme, naplníme plnkou, preložíme a spojíme sklepnutím. Naplnené rezne opečieme na rozpálenom oleji do zlatista. Po opečení ich vyberieme a voleji krátko podusíme osolené a okorenené paradajky. Do výpeku pridáme kečup, krátko podusíme, zalejeme potrebným množstvom vývaru a prevaríme. Pri podávaní rezne obložíme paradajkami a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Šťavu podávame v omáčniku.
Plnka: Nadrobno posekanú cibuľu speníme na masle, pridáme v mlieku namočené a vytlačené žemle, osolíme, okoreníme, dôkladne vymiešame a necháme vychladnúť.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ