Ružičkový kel so strúhankou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený ružičkový kel umyjeme a dáme do posolenej vriacej vody. Mäkké ružičky ocedíme, dáme na taniere, posypeme strúhankou opraženou nasucho a polejeme rozpusteným maslom. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Striekané piškóty

Náročnosť

Mäsový nákyp

Náročnosť

Citrónové mlieko

Náročnosť

Párková polievočka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Srbské filé

Náročnosť

Pizza s rajčinami

Náročnosť