Ryba na víne 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Údenú slaninu pokrájame na kocky, opražíme a pridáme očistenú posekanú cibuľu, ktorú necháme speniť. Potom pridáme umytú očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, podusíme, osolíme, podlejeme vodou, pridáme celé nové korenie, citrónovú kôru a prikryté udusíme do mäkka. Potom všetko zmixujeme alebo pretrieme cez sito, rozriedime vínom a rajčiakovým pretlakom, vložíme na kúsky pokrájanú rybu a udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Medvedie labky

Náročnosť

Vajcový šalát 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Syrové mäso 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút