Ryba s rajčiakovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú zeleninu pokrájanú na plátky, celé čierne korenie, citrónovú kôru, bobkový list a soľ dáme do vriacej vody. K povarenej zelenine dáme dávky rýb a varíme ich na miernom ohni asi 20 minút. Uvarené ryby vyberieme a vývar zahustíme červenou zápražkou, pridáme rajčiakový pretlak, cukor a dobre povaríme. Omáčku pretrieme cez sito na uvarené ryby a necháme ešte prejsť varom. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená