Rybacie filé na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

30 g masti
30 g údenej slaniny
40 g cibule
1 lyžička červenej papriky
600 g rybacieho filé
soľ
2 stredne veľké papriky
3 dl kyslej smotany
30 g hladkej múky
mleté čierne korenie

Postup receptu

Na masti rozškvaríme slaninu a zapeníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na porcie pokrájané, posolené a okorenené rybie filé a prikryté 3 – 4 minúty podusíme. Potom prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku a všetko spolu necháme ešte asi 5 – 6 minút na miernom ohni povariť. Do hotového pokrmu vložíme na tenké kolieska nakrájanú papriku a necháme ju upariť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená