Rybacie filé po Nemecky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zmrazené rybie filé pokrájame na dva centimetre široké obdĺžníky, rozložíme ich na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou, worchesterom, osolíme, okoreníme a necháme asi 20 minút postáť. Potom ich obalíme v múke a rozšľahaných vajciach, do ktorých sme zamiešali mletú papriku a kečup. Nakoniec obalíme v preosiatej strúhanke premiešanej s postrúhaným syrom. Obalené rybie filé vypražíme v dobre rozohriatom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sacherové rezy 1.

Náročnosť

Čevabčiči 2.

Náročnosť

Ementálske tyčinky

Náročnosť

Kakaove cestoviny 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

WRAP S BRESAOLOU, CHRENOM A JOGURTOVOU KAPUSTOU

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút