Rybacie filé po Nemecky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zmrazené rybie filé pokrájame na dva centimetre široké obdĺžníky, rozložíme ich na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou, worchesterom, osolíme, okoreníme a necháme asi 20 minút postáť. Potom ich obalíme v múke a rozšľahaných vajciach, do ktorých sme zamiešali mletú papriku a kečup. Nakoniec obalíme v preosiatej strúhanke premiešanej s postrúhaným syrom. Obalené rybie filé vypražíme v dobre rozohriatom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočné orechy

Náročnosť

Klobása s feferónami a horčicou

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Klobásy na zelenine

Náročnosť