Rybacie filé so smotanovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zmrazené rybie filé pokrájame na rezne asi 1 cm hrubé, potrieme ich soľou, rozotretým cesnakom, horčicou a opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Potom ich vyberieme a vložíme do nádoby, ktorú ponoríme do kastróla s vriacou vodou, aby rezne ostali teplé. Do výpeku, v ktorom sme opekali rybie filé, dáme posekanú cibuľu a keď sa voda odparí, zaprášime múkou, opražíme, pridáme umytú posekanú vňať z mladých cibu1iek a prilejeme rozšľahanú smotanu. Dochutíme mletým čiernym korením, cukrom a povaríme. Do hotovej omáčky pridáme citrónovú šťavu. Teplé rybie rezne zalejeme omáčkou a necháme postáť asi 8 – 10 minút. Rozdelíme na taniere a môžeme posypať posekanou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Holandský šalát

Náročnosť

Zemiakové knedle 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Gazdovský guláš

Náročnosť

Tatársky biftek 2.

Náročnosť