Rybacie filé so smotanovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Zmrazené rybie filé pokrájame na rezne asi 1 cm hrubé, potrieme ich soľou, rozotretým cesnakom, horčicou a opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Potom ich vyberieme a vložíme do nádoby, ktorú ponoríme do kastróla s vriacou vodou, aby rezne ostali teplé. Do výpeku, v ktorom sme opekali rybie filé, dáme posekanú cibuľu a keď sa voda odparí, zaprášime múkou, opražíme, pridáme umytú posekanú vňať z mladých cibu1iek a prilejeme rozšľahanú smotanu. Dochutíme mletým čiernym korením, cukrom a povaríme. Do hotovej omáčky pridáme citrónovú šťavu. Teplé rybie rezne zalejeme omáčkou a necháme postáť asi 8 – 10 minút. Rozdelíme na taniere a môžeme posypať posekanou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút