Rybacie filé so smotanovou omáčkou

Zmrazené rybie filé pokrájame na rezne asi 1 cm hrubé, potrieme ich soľou, rozotretým cesnakom, horčicou a opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Potom ich vyberieme a vložíme do nádoby, ktorú ponoríme do kastróla s vriacou vodou, aby rezne ostali teplé. Do výpeku, v ktorom sme opekali rybie filé, dáme posekanú cibuľu a keď sa voda odparí, zaprášime múkou, opražíme, pridáme umytú posekanú vňať z mladých cibu1iek a prilejeme rozšľahanú smotanu. Dochutíme mletým čiernym korením, cukrom a povaríme. Do hotovej omáčky pridáme citrónovú šťavu. Teplé rybie rezne zalejeme omáčkou a necháme postáť asi 8 – 10 minút. Rozdelíme na taniere a môžeme posypať posekanou pažítkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ