Rybacie filé z pečiarkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľku odležať. Medzitým v mise z jenského skla na oleji do sklovita opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a pokrájané pečiarky, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, korenie a udusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú ryžu, osolíme, trochu opražíme a až nakoniec vložíme porcie ryby. Pokrm podlejeme trochou vody,(môže byť i mäsový vývar). Prikryjeme a vložíme do rozohriatej rúry a upečieme do mäkka. Pred servírovaním pokvapkáme porcie ryby rozpusteným maslom posypeme červenou paprikou a podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená