Rybacie filé z pečiarkami

Mäso pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľku odležať. Medzitým v mise z jenského skla na oleji do sklovita opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a pokrájané pečiarky, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, korenie a udusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú ryžu, osolíme, trochu opražíme a až nakoniec vložíme porcie ryby. Pokrm podlejeme trochou vody,(môže byť i mäsový vývar). Prikryjeme a vložíme do rozohriatej rúry a upečieme do mäkka. Pred servírovaním pokvapkáme porcie ryby rozpusteným maslom posypeme červenou paprikou a podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ