Rybacie fašírky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. V kastróliku na masti zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme na menšie kúsky pokrájanú rybu, soľ, prikryjeme a udusíme do mäkka. Potom pridáme vo vode namočené, vytlačené žemle, vajcia, korenie, muškátový oriešok, posekaný zelený petržlen a všetko spolu dobre premiešame. Masu rozdelíme na osem rovnakých kúskov, sformujeme na doske posypanej strúhankou na karbonátky a vyprážame ich na horúcom oleji z oboch strán do zlatova. Pred podaním možno karbonátky pokvapkať citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 03, 2022 / 14:31

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srvátková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Karamelový krém 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Bujón so žĺtkom

Náročnosť

Obložené vajcia

Náročnosť