Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Rybie filé opláchneme a čistou utierkou osušíme. Potom ho pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, trocha obalíme hladkou múkou a na rozpálenom masle pečieme z obidvoch strán asi 10 minút. Hotové položíme na zohriatú misu, polejeme chrenovou omáčkou a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krvavničky s ryžou

Náročnosť

Vyprážané zemiakové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pivová štrudľa 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bylinkové maslo

Náročnosť