Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rybie filé opláchneme a čistou utierkou osušíme. Potom ho pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, trocha obalíme hladkou múkou a na rozpálenom masle pečieme z obidvoch strán asi 10 minút. Hotové položíme na zohriatú misu, polejeme chrenovou omáčkou a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Holandská omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bryndzové pirohy 2.

Náročnosť

Krupicová kaša 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zemiakové krokety 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút