Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rybie filé opláchneme a čistou utierkou osušíme. Potom ho pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, trocha obalíme hladkou múkou a na rozpálenom masle pečieme z obidvoch strán asi 10 minút. Hotové položíme na zohriatú misu, polejeme chrenovou omáčkou a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríby so zeleninou

Náročnosť

Veterníky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusená kapusta

Náročnosť

Krémové venčeky

Náročnosť