Rýchla a dobrá tlačenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové kolienka dobre umyjeme a pomaly varíme v osolenej vode, do ktorej sme pridali 5 strúčikov cesnaku. Vody dáme toľko, aby boli zakryté kolienka. Keď je mäso mäkké a začne sa oddeľovať od kosti, kolienka vyberieme a mäso pokrájame na kocky. Polievku necháme vyvariť asi na 4 dl, potom ju precedíme, pridáme k nej 2 strúčiky cesnaku, 1/2 lyžičky čierneho korenia, nalejeme na pokrájané mäso a dobre rozmiešanou zmesou naplníme sáčok, ktorý sme postavili do užšej vyššej nádoby. V sáčku necháme tlačenku do druhého dňa stuhnúť. Potom sáčok nožničkami odstránime a tlačenku dáme do chladničky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená