Ryžový krém s jahodami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Ryžu zalejeme mliekom, pridáme štipku soli a za stáleho miešania varíme asi 10 minút. Kastról prikryjeme a necháme kašu vychladnúť. Do vychladnutej kaše vmiešame práškový cukor a dáme do sklenenej misy. Mlieko, žĺtok, pudingový prášok, práškový a vanilkový cukor spolu zmiešame a za stáleho miešania uvaríme vanilkový krém. Necháme vychladnúť. Jahody navrstvíme na ryžu, posypeme cukrom a zalejeme vanilkovým krémom. V chladničke schladíme a pred podávaním ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená