Ryžový rôsol

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú ryžu zalejeme vodou a varíme do polomäkka. Potom pridáme mlieko s cukrom a dovaríme. Nakoniec primiešame vo vode rozpustenú želatínu. Pudingovú formu alebo hrnček vyplákneme studenou vodou, vyložíme farebným kompótom, zalejeme horúcou kašou a necháme vychladnúť. Vychladnutý rôsol vyklopíme a ozdobíme šľahačkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusený karfiol

Náročnosť

Makový závin

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Srnčí chrbát 2.

Náročnosť

Hríbové omelety

Náročnosť