Salámové mištičky plnené zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

8 koliesok prešovskej salámy
30 g masti
50 g masla
rôzna zelenina (hrášok, kaleráb, mrkva, karfiol, zeler)
60 g majonézy

Postup receptu

Kolieska salámy s kožou opečieme na masti. Pri opekaní sa koža stiahne a tak sa vytvoria mištičky, ktoré naplníme zeleninou. Očistenú, umytú a nadrobno nakrájanú zeleninu udusíme na masle. Vychladnutú spojíme s majonézou, premiešame a mištičky naplníme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená