Šalát z kalerábu a reďkoviek

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté olúpané kaleráby postrúhame s umytými reďkovkami, osolíme a zmiešame s kyslou smotanou a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podľa chuti môžeme pridať aj očistenú a posekanú cibuľu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľovnícke závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Orechový krém

Náročnosť

Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Polievka Hašé 1.

Náročnosť