Šalát z pečenej papriky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Papriky umyjeme aj so stopkami a na suchej platni zo všetkých strán opečieme. Opečené papriky dáme do nádobky a prikryjeme, aby sa zaparili. Potom ich zbavíme tenkej povrchovej šupky a poukladáme na misu stopkami von. Medzi papriky dáme štvrtky rajčiakov, všetko posypeme posekaným cesnakom, osolíme, pokvapkáme octom a olejom a posypeme na kocky pokrájaným ovčím syrom. Podávame s chlebom ako samostatné jedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená