Šalát z rajčiakov, reďkoviek a uhoriek

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a olúpanú uhorku, umyté rajčiaky a reďkovky pokrájame na kolieska, pridáme očistenú pokrájanú cibuľu s vňaťou, posekanú zelenú petržlenovú vňať, ocot, olej a všetko premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tradičný kohút na víne „coq au vin“

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie závitky na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Oravská kapustnica

Náročnosť