Šalát z reďkovky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Neolúpané, dobre umyté reďkovky pokrájame na tenké kolieska. Natvrdo uvarené vajcia olúpeme, napoly prekrojíme, vyberieme žĺtky, rozotrieme ich s trochou smotany, prilejeme zvyšok smotany a osolíme. Pokrájané reďkovky premiešame s posekaným bielkom, zalejeme pripraveným smotanovým nálevom a spolu ešte premiešame. Podávame so slaným pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové knedle 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pernik 1.

Náročnosť

Medovníky 1.

Náročnosť

Trnkové víno

Náročnosť