Šampiňónová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vajcia rozšľaháme so soľou, nalejeme na rozohriate maslo a miešame vidličkou, až kým nezačnú tuhnúť. Potom omeletu ešte trocha opečieme len zo spodnej strany, naplníme hubovou plnkou, preložíme, pokvapkáme maslom, ktoré zvýšilo z vyprážania, a posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Plnka: Na masle opražíme cibuľu a zelenú petržlenovú vňať, všetko pokrájané nadrobno, pridáme očistené šampiňóny pokrájané na plátky (malé rozkrojíme napoly), osolíme a podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Párky s horčicou a paradajkami

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Syrové guľky

Náročnosť

Dusené bravčové mäso na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Medovníčky

Náročnosť