Šampiňónová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Vajcia rozšľaháme so soľou, nalejeme na rozohriate maslo a miešame vidličkou, až kým nezačnú tuhnúť. Potom omeletu ešte trocha opečieme len zo spodnej strany, naplníme hubovou plnkou, preložíme, pokvapkáme maslom, ktoré zvýšilo z vyprážania, a posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Plnka: Na masle opražíme cibuľu a zelenú petržlenovú vňať, všetko pokrájané nadrobno, pridáme očistené šampiňóny pokrájané na plátky (malé rozkrojíme napoly), osolíme a podusíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážané kuracie kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Základný recept na zemiakové knedle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút