Sardelová omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme hladkú múku a spolu popražíme. Zalejeme vodou, trošku povaríme a zalejeme smotanou. Doplníme vykostenými sardelkami rozotrenými s kúskom masla. Doplníme masoxom. Podľa potreby dosolíme. Omáčkou polievame vajcia, zeleninu a pod.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pizza ako z pizzerie

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Fazuľová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Hrachová polievka

Náročnosť