Sardelová omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme hladkú múku a spolu popražíme. Zalejeme vodou, trošku povaríme a zalejeme smotanou. Doplníme vykostenými sardelkami rozotrenými s kúskom masla. Doplníme masoxom. Podľa potreby dosolíme. Omáčkou polievame vajcia, zeleninu a pod.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šalát z kyslej červenej kapusty ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Plnené kurča 3.

Náročnosť

Orieškové rezy

Náročnosť

Sacherové rezy 1.

Náročnosť