Sarma

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté listy z hlávkovej kapusty prelejeme vriacou vodou, vyberieme a trocha poklepeme, aby zmäkli. Potom ich naplníme mäsovou plnkou a stočíme. Do nádoby s trochou oleja dáme polovicu kyslej kapusty, na ňu poukladáme kapustné listy, prikryjeme zvyškom kyslej kapusty, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali paradajkový pretlak a olej, prikryjeme a v rúre udusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame vodou.
Plnka: Na troche oleja speníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytú ryžu, soľ a vodu, prikryjeme a udusíme do polomäkka. Potom pridáme umyté a zomleté mäso, soľ, vajce, mleté čierne korenie a všetko spolu premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rýchly koláč

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kapustové lokše 3.

Náročnosť