Šašlík z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso umyjeme v horúcej vode, pokrájame na kocky a osolíme. Cibuľu očistíme, nadrobno posekáme, posypeme paprikou, nastrúhaným muškátovým orieškom, polejeme octom a všetko premiešame. Pridáme k tomu pokrájané mäso a necháme na chladnom mieste asi 2 hodiny. Potom mäso napicháme na štyri ražne a na koniec každého dáme kúsok slaniny. Mäso na ražňoch poprášime múkou a prudko opečieme na masti po všetkých stranách. Podávame obložené kolieskami cibule, s horčicou a chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená