Šašlík z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso umyjeme v horúcej vode, pokrájame na kocky a osolíme. Cibuľu očistíme, nadrobno posekáme, posypeme paprikou, nastrúhaným muškátovým orieškom, polejeme octom a všetko premiešame. Pridáme k tomu pokrájané mäso a necháme na chladnom mieste asi 2 hodiny. Potom mäso napicháme na štyri ražne a na koniec každého dáme kúsok slaniny. Mäso na ražňoch poprášime múkou a prudko opečieme na masti po všetkých stranách. Podávame obložené kolieskami cibule, s horčicou a chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená