Šašlík z teľacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Odblanenú, umytú a osušenú teľaciu pečeň narežeme na kúsky asi o váhe 25 g a striedavo s kolieskami cibule napichujeme na ihly. Osolíme, okoreníme, natrieme olejom a opečieme na rozpálenom rošte. Za opekania pečeň natierame olejom. Súčasne s opekaním šašlíka opečieme na rošte osolené a okorenené paradajky. Šašlík podávame obložený paradajkami a ozdobený zelenou petržlenovou vňaťou a plátkom citróna. Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom zo surovej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chlieb s masťou a cibuľkou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Cviklový šalát 2.

Náročnosť

Ananásový tunel

Náročnosť

Jablková šťava

Náročnosť