Šašlík z teľacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Odblanenú, umytú a osušenú teľaciu pečeň narežeme na kúsky asi o váhe 25 g a striedavo s kolieskami cibule napichujeme na ihly. Osolíme, okoreníme, natrieme olejom a opečieme na rozpálenom rošte. Za opekania pečeň natierame olejom. Súčasne s opekaním šašlíka opečieme na rošte osolené a okorenené paradajky. Šašlík podávame obložený paradajkami a ozdobený zelenou petržlenovou vňaťou a plátkom citróna. Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom zo surovej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové placky 1.

Náročnosť

Rezancový nákyp 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Husárska roláda

Náročnosť