Segedínsky guláš s knedľou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Nakrájame si bravčové mäso. Najlepšie je to zo stehna. Do hrnca dáme nakrájanú cibuľku, ktorú smažíme na oleji.

Keď je cibuľka do zlatista osmažená pridáme nakrájané mäso. Necháme ho trošku obsmažiť. Ďalej pridáme trošku soli, rasce, červenej papriky, čierneho korenia a to celé podlejeme 200 ml vody. Necháme dusiť cca 10 minút.

Do hrnca potom pridáme kyslú kapustu a dusíme kým nie je mäso mäkké. Počas dusenia pravidelne podlievame vodou a vždy premiešame.

Približne po hodine dusenia je mäso mäkké a vtedy prilejeme aj smotanu na varenie, ktorú rozmiešame a prevaríme. Podávame s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená