Sekané bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso zomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú cibuľu, premiešame a rukou namočenou v studenej vode sformujeme bifteky veľké ako dlaň, ktoré prudko opražíme z oboch strán na rozpálenej masti alebo masle. Opražené trocha zalejeme polievkou a necháme prejsť varom. Potom pridáme maslovú zápražku opraženú do zlata a ešte chvíľu povaríme. Ak je omáčka veľmi hustá, rozriedime ju polievkou z kostí a trocha povaríme. Podávame so zemiakovou kašou, ktorú posypeme pokrájanou cibuľou opraženou na masti do zlata.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia na tatarskej omáčke s broskyňami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
rezance s tvarohom
rezance sladké jedlo

Rezance s tvarohom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hovädzí jazyk pečený s cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Zapečené hovädzie mäso s pórom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusený kel

Náročnosť