Sekané bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso zomelieme, osolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú cibuľu, premiešame a rukou namočenou v studenej vode sformujeme bifteky veľké ako dlaň, ktoré prudko opražíme z oboch strán na rozpálenej masti alebo masle. Opražené trocha zalejeme polievkou a necháme prejsť varom. Potom pridáme maslovú zápražku opraženú do zlata a ešte chvíľu povaríme. Ak je omáčka veľmi hustá, rozriedime ju polievkou z kostí a trocha povaríme. Podávame so zemiakovou kašou, ktorú posypeme pokrájanou cibuľou opraženou na masti do zlata.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená