Sekané pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

K zomletému teľaciemu a bravčovému mäsu pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu, soľ, postrúhanú cibuľu, cesnak, majorán, korenie a vajce. Všetko dobre premiešame a na lopári posypanom strúhankou sformujeme valček, ktorý dáme na vymastený pekáč upiecť. Pri pečení podlievame horúcou vodou. Upečený pokrájame. Podávame so zemiakmi a s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené torteliny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rybacia polievka 2.

Náročnosť

Výborná domáca paštéta

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bohatá štóla s tyčinkou Margot

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút