Šklbance s cibuľou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistené, pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode do mäkka. Vodu zlejeme, trochu necháme na dne, posypeme múkou, ktorú vopred preosejeme, premiešame, prikryjeme a necháme chvíľu na okraji sporáku postáť. Potom ich vymiešame na hladké cesto a lyžicou namočenou v masti vykrajujeme šklbance, ktoré varíme vo vriacej vode. Hotové scedíme a posypeme pokrájanou cibuľou opraženou na rozpálenej masti.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čakankový šalát

Náročnosť

Ovocný šalát I

Náročnosť

Knedle s vajcom

Náročnosť

Syrové placky

Náročnosť

Orechový koláč 1.

Náročnosť