Škvarkové pagáčiky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zohriatú múku osolíme, rozdrobíme do nej zomleté alebo pokrájané škvarky, pridáme smotanu s rozmiešanými žĺtkami, biele víno a vykysnutý kvások pripravený z droždia a vlažného mlieka. Vypracujeme hustejšie cesto, ktoré vyvaľkáme, preložíme ako maslové cesto a preloženie trikrát zopakujeme. Nakoniec cesto vyvaľkáme, povykrajujeme z neho malé koláčiky, uložíme na plech a necháme vykysnúť. Povrch ozdobíme zárezmi urobenými nožom, potrieme vajcom a upečieme do červena.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Moravská kapusta

Náročnosť

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Liptovská ruža

Náročnosť