Slané pečivo plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z uvedených potravín urobíme obyčajné lístkové cesto, ktoré vyvaľkáme, pokrájame na štvorčeky alebo obdĺžniky a plníme mäsovými plnkami, potom ich sformujeme do trojuholníkov, rožkov a pod., potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v horúcej rúre.
Pinka z údeného mäsa: Uvarené údené mäso zomelieme, pridáme vajce, čierne korenie, podľa potreby soľ a dobre premiešame.
Mozgová plnka: Na oleji zapeníme posekanú cibuľu, pridáme očistený posekaný mozog, osolíme, okoreníme a dusíme. Nakoniec pridáme rozšľahané vajcia a spolu popražíme. Do lístkové ho cesta môžeme zabaliť aj párky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená