Slané perece

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na dosku preosejeme múku, ku ktorej pridáme pokrájaný smetol, rozmrvené droždie a iba toľko mlieka, aby sme spracovaním dosiahli tuhšie cesto, ktoré necháme asi 30 minút na chladnom mieste. Potom z cesta urobíme tenké valčeky asi 8 mm hrubé, 12 cm dlhé a stáčame ich na formu perecov. Potom ich potrieme rozšľahaným žĺtkom, posypeme soľou a makom. Uložíme na plech a pomaly pečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Srnčie ragú

Náročnosť

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zajac na divo

Náročnosť