Sliepka na spôsob bažanta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú sliepku rozštvrtíme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, posolíme, okoreníme tlčenými borievkami, dáme na rozpálený olej, opečieme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, rozriedime vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Znojemská hovädzia pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny