Sliepka na spôsob bažanta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú sliepku rozštvrtíme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, posolíme, okoreníme tlčenými borievkami, dáme na rozpálený olej, opečieme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, rozriedime vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Oblátková torta

Náročnosť