Smotanová majonéza

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvé žĺtky šľaháme s trochou soli a po kvapkách pridávame olej. Keď je majonéza dosť hustá, rozriedíme ju trochou citrónovej šťavy. Za stáleho miešania opäť pridáme zvyšok oleja a miešame do zhustnutia. Nakoniec do majonézy zamiešame šľahačkovú smotanu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hríbiky s vajcami

Náročnosť

Smotanové dolky

Náročnosť

Fazuľový guláš

Náročnosť

Bravčové závitky plnené ryžou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút