Smotanový osúch

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme droždie rozmiešané s cukrom, vajce, soľ, smetol, vlažné mlieko a vypracujeme polohusté cesto, ktoré necháme na teplom mieste nakysnúť. Vykysnuté cesto dáme na vymastený plech, roztlačíme ho, potrieme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, trocha osolíme a upečieme. Smotana má byť hustá.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová omeleta

Náročnosť

Srbský guláš 1.

Náročnosť

Šípkové víno

Náročnosť

Výborná domáca paštéta

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút