Šošovica na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Šošovicu preberieme, dobre umyjeme, zalejeme studenou vodou a necháme ju asi 2 hodiny máčať. Potom ju pomaly varíme v tej vode, v ktorej bola šošovica namočená. Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame, opražíme do zlata na polovici masti, poprášime múkou, trošku opražíme, pridáme k šošovici a za stáleho miešania šošovicu dovaríme do mäkka. Šošovicu dochutíme soľou, octom a ešte krátko povaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Detviansky guláš z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Smotanové rezy

Náročnosť