Šošovicová polievka s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Šošovicu preberieme a namočíme na niekoľko hodín do studenej vody. Potom vodu zlejeme, šošovicu zalejeme čistou horúcou vodou a pomaly varíme. K polomäkkej pridáme kapustu pokrájanú na malé rezance a dovaríme. Potom polievku zahustíme tmavou zápražkou pripravenou z pokrájanej slaniny, cibule a hladkej múky, chvíľu povaríme, podľa chuti osolíme, okyslíme octom a zlepšíme kyslou smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Baraní pilav

Náročnosť

Dusený kaleráb

Náročnosť

Smotanové zemiaky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kotlíkový guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút