Šošovicová polievka s kyslou kapustou a hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Čistú namočenú šošovicu varíme v tej vode, v ktorej bola namočená. Pridáme k nej umyté huby, bobkový list, kyslú kapustu a osolíme. Smotanu s múkou rozmiešame, pridáme k uvarenej šošovici s kapustou a spolu povaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový šalát

Náročnosť

Maďarský guláš 2.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Klobásy na zelenine

Náročnosť

Karbonátky zo srdca

Náročnosť