Šošovicový prívarok so slezinou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Šošovicu dáme variť s vodou, v ktorej bola namočená. Po uvarení ju zalejeme zátrepkou z mlieka a múky a povaríme. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú slezinu, soľ, korenie, cesnak, vodu a dusíme. Udusenú slezinu zamiešame do šošovice. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Olade

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaná fazuľka

Náročnosť

Ovocný chlebíček

Náročnosť

Bavorské dolky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút