Španielsky vtáčik

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Plátky mäsa naklepeme, osolíme, natrieme horčicou, okoreníme a do stredu dáme prúžok slaniny, salámy, štvrtku vajca a pozdĺž rozrezaný kúsok uhorky. Plátky zabalíme, previažeme alebo spojíme špáradlom. Zabalené vtáčiky osolíme, okoreníme a necháme ešte odležať. Na masti vtáčiky prudko opečieme, pridáme nakrájanú cibuľu, popražíme, zalejeme vriacou vodou a dusíme do mäkka. Mäkké vtáčiky vyberieme, šťavu podusíme na tuk, zaprášime múkou, popražíme, opäť zalejeme vodou alebo rozšľahanou smotanou a prevaríme. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočná torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kokosové labky 1.

Náročnosť

Karamelový krém 1.

Náročnosť