Španielsky vtáčik

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Plátky mäsa naklepeme, osolíme, natrieme horčicou, okoreníme a do stredu dáme prúžok slaniny, salámy, štvrtku vajca a pozdĺž rozrezaný kúsok uhorky. Plátky zabalíme, previažeme alebo spojíme špáradlom. Zabalené vtáčiky osolíme, okoreníme a necháme ešte odležať. Na masti vtáčiky prudko opečieme, pridáme nakrájanú cibuľu, popražíme, zalejeme vriacou vodou a dusíme do mäkka. Mäkké vtáčiky vyberieme, šťavu podusíme na tuk, zaprášime múkou, popražíme, opäť zalejeme vodou alebo rozšľahanou smotanou a prevaríme. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená