Špargľa s holandskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvú olúpanú špargľu zaviažeme lykom do zväzku, osolíme a uvaríme v mierne osolenej vode do mäkka. Ak použijeme konzervovanú špargľu, tak ju len dobre prehrejeme. Uvarenú špargľu vyberieme z vody a necháme odkvapkať. Podávame s holandskou omáčkou posypanou pažítkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čokoládová torta 1.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Šalát z reďkoviek

Náročnosť

Ríbezľové víno

Náročnosť