Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Surovú špargľu dole zrežeme, olúpeme od hlavičiek smerom nadol, zaviažeme do zväzku a v osolenej vode uvaríme. Konzervovanú špargľu stačí len trocha povariť. Vajcia opražíme na masle tak, aby boli riedke. Odkvapkanú špargľu dáme na misku, polejeme opraženými vajcami a ozdobíme pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené pomaranče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kávová torta 2.

Náročnosť