Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Surovú špargľu dole zrežeme, olúpeme od hlavičiek smerom nadol, zaviažeme do zväzku a v osolenej vode uvaríme. Konzervovanú špargľu stačí len trocha povariť. Vajcia opražíme na masle tak, aby boli riedke. Odkvapkanú špargľu dáme na misku, polejeme opraženými vajcami a ozdobíme pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krevety s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kačica nadivo

Náročnosť

Hravé snacky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút