Špargľa zapekaná so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú špargľu uvaríme v osolenej vode a necháme dobre odkvapkať. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme mliekom a odparíme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame žĺtok, z bielka ušľahaný sneh a citrónovú šťavu. Uvarenú špargľu urovnáme na podlhovastú misu (hlavičkami na jednu stranu) a zalejeme pripravenou zmesou. Vrch posypeme postrúhaným syrom a v rúre zapečieme. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ríbezľové rezy 1.

Náročnosť

Vajce na strateno

Náročnosť

Žemľové knedličky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie ragú 3.

Náročnosť