Špenátový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na masle zapeníme postrúhanú cibuľu, primiešame múku, trochu popražíme, rozriedime mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej kaše zamiešame žĺtky, soľ, uvarený ocedený a posekaný špenát, čierne korenie a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Masu dáme do vymastenej nákypovej formy a upečieme. Namiesto špenátu môžeme dať aj inú zeleninu. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orieškové rezy

Náročnosť

Medvedie labky

Náročnosť

Štrúdľa na grile

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút