Bravčové mäso na srbský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Bravčové stehno narežeme na štyri rezne, naklepeme a na rozpálenom oleji prudko po oboch stranách opečieme. Opečené mäso vyberieme, do oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, opražíme ju, pridáme červenú papriku a na rezance pokrájanú zeleninovú papriku.

  2. Všetko zaprášime múkou, pridáme pokrájané paradajky, opečené rezne, soľ, podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, znovu ho vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu s rozhabarkovanou múkou, povaríme a do hotovej šťavy vložíme udusené rezne. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 06, 2022 / 13:04

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená