Srnčie medailóniky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Vykostené mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame na osem približne rovnako veľkých plátkov, ktoré trocha naklepeme, okraje narežeme, poprášime múkou, opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšnom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu so zelerom, pridáme opečené rezne, soľ, mleté čierne korenie, na kocky pokrájanú slaninu a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme do mäkka. Nakoniec do šťavy pridáme víno a ešte chvíľu povaríme. Podávame s ryžou alebo s cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jelenie stehno na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Teľací perkelt 4.

Náročnosť