Srnčie medailóniky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vykostené mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame na osem približne rovnako veľkých plátkov, ktoré trocha naklepeme, okraje narežeme, poprášime múkou, opečieme na horúcom oleji a vyberieme na tanier. Na zvyšnom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu so zelerom, pridáme opečené rezne, soľ, mleté čierne korenie, na kocky pokrájanú slaninu a za občasného podlievania horúcou vodou udusíme do mäkka. Nakoniec do šťavy pridáme víno a ešte chvíľu povaríme. Podávame s ryžou alebo s cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená